П Р Е М И Е Р А

Почитувани ве известуваме дека ОС Театар Чекори, во четврток (04.07.2013) со почеток во 20 часот премиерно ќе ја изведе преставата „Сонот на смешниот човек“. Монодрама, по текст на Достоевски, во изведба на Петко Костовски...
...музика Драган Тодоровски, светло Дарко Набаков...


Повелете заедно да сонуваме!!!


 
Symbol