Реприза - Крадци на времето

Претстава за деца, и оние кои се чувствуваат како деца. Театар Чекори ве поканува на реприза на претставата „Крадци на времето“.

11.11. 2012, 19:00, недела Дом на култура „Димитар Влахов“ Автокоманда

По текст на Лев Устинов и Љубиша Ѓокиќ
Во главните улоги: Емилија Славковска, Дарко Набаков, Петко Костовски, Елена Маневска, Зорица Стојменовска
Музика и светло: Драган Тодоровски
Режија: Жаклина Ангелеска-Костадиновски

 
Symbol