П Р Е М И Е Р А

Ова е приказна за две деца, Крадла и Бандит, кои се обидуваат да го украдат времето ... Но времето го чува, Чуварот на времето... Зората, Денот...
Дали ќе успеат во својата намера?
... Сите чуда на овој свет, чистиот воздух, чистата вода, волшебните бои на годишните времиња, им припаѓаат на сите деца...


Претстава за деца, и оние кои се чувствуваат како деца

31. 10. 2012, среда Дом на култура „Димитар Влахов“ Автокоманда

Влез со покани набавете си на тел.071-723-631

По текст на Лев Устинов и Љубиша Ѓокиќ
Во главните улоги:Емилија Славковска,Дарко Набаков,Петко Костовски, Елена Маневска, Зорица Стојменовска
Музика и светло:Драган Тодоровски
Режија: Жаклина Ангелеска-Костадиновски


 
Symbol