Лизелота и месец мај - реприза

..љубовта е најпрекрасното откритие на човештвото...
...среќата зависи од нас,од нерасипани луѓе...
...и не смее да се изгуби магијата,онааа магија која ѕвони на врата и носи цвеќе во рацете...
...сите го правиме тоа,живееме за некого,а кога тој ќе си замине,почнуваме се од почеток...

-----------------------------------------------------------

Ве известуваме дека Отворената Сцена Театар „Чекори“ – Скопје, на 3-ти Јули (Вторник) од 20:00 часот, во домот за култура „Димитар Влахов“ – Автокоманда, репризно ќе ја изведе претставата „Лизелота и месец мај“, по текст на современиот унгарски автор Жолт Пожгаи.

Во пиесата учествуваат 
Петко Костовски и Жаклина Ангелеска-Костадиновски. 

НЕКА ТАЛИЈА И МЕЛПОМЕНА НИ БИДАТ ВЕЧНО НАКЛОНЕТИ!!!
Со почит
О.С. Театар „Чекори“ – Скопје

 
Symbol