„Нова сезона“ - реприза

Ве известуваме дека Отворената Сцена Театар „Чекори“ – Скопје, на 27-ми јуни(Среда) од 20:00 часот, во домот за култура „Димитар Влахов“ – Автокоманда, ќе изведе реприза на претставата „Нова сезона“, по текст на Вељко Радовиќ.

Во пиесата учествуваат 
Дарко Набаков, Мирјана Трпковска, Емилија Славковска, Мирослав Блажески, Тамара Рогозинова, Зорица Стоименовска, Петко Костовски, Драган Тодоровски, Илија Јовановски и Жаклина Ангелеска-Костадиновски.

НЕКА ТАЛИЈА И МЕЛПОМЕНА НИ БИДАТ ВЕЧНО НАКЛОНЕТИ!!!
Со почит
О.С. Театар „Чекори“ – Скопје

 

 

 
Symbol