П Р Е М И Е Р А

Ве известуваме дека Отворената Сцена Театар „Чекори“ – Скопје, на 26 - ти мај (Сабота) од 20:00 часот, во домот за култура „Димитар Влахов“ – Автокоманда, премиерно ќе ја изведе претставата „Ние“, по текст на Виктор Жану.

Во пиесата учествуваат
Дарко Набаков и Мирослав Блажески...
режија Петко Костовски...
Сценографија: Жаклина Ангелеска Костадиновски...
Светло мајстор: Илија Јовановски...
Тон мајстор: Дамјан Костовски...
Суфлер-инспициент: Мирјана Трпковска.
почеток: 20 часот, Дом на култура „Димитар Влахов“ - Автокоманда

НЕКА ТАЛИЈА И МЕЛПОМЕНА НИ БИДАТ ВЕЧНО НАКЛОНЕТИ!!!
Со почит
О.С. Театар „Чекори“ – Скопје

 
Symbol