Отворена Сцена Театар „Чекори“ - Скопје
Адреса:
ул. Лазар Поп-Трајков 24
Скопје
1000
Македонија

E-mail: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да имате активирано JavaScript за да ја прегледате.
http://www.teatar-chekori.mk

Информација: Жаклина Ангелеска Костадиновски
уметнички раководител - режисер
zaklina@teatar-chekori.mk

 
Symbol